pembe fasulye fasulye fasulye için ürünler (99)

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Tam Siyah Fasulye Organik - Tam Siyah Fasulye Organik

Köken ve Tarih Siyah Fasulye Siyah fasulye, Meksika mutfağında sıkça kullanılır. Genellikle normal kahverengi fasulyenin yerini alır. Siyah rengi, etsi dokusu ve boyutu (kahverengi fasulyeden daha küçük) ile dikkat çekici bir görünümü vardır. Lezzeti mantar gibidir. Sağlıklı Özellikler Siyah Fasulye ve Uygulamaları Siyah fasulye, magnezyum, tiamin, folik asit, B vitaminleri, antioksidanlar (antosiyaninler), proteinler ve lif açısından zengindir. İçerdiği yüksek protein ve lif sayesinde mükemmel bir et alternatifi olabilir; büyük avantajı ise karbonhidratların dengeli bir şekilde işlenmesidir. Siyah fasulye, vejetaryen yemeklerde, çorbalarda veya kahverengi fasulyenin yerine iyi bir şekilde kullanılabilir.
Camellia Markası Kırmızı Barbunya Kuru Fasulye, 25 Pound Torba

Camellia Markası Kırmızı Barbunya Kuru Fasulye, 25 Pound Torba

Camellia Markası Kırmızı Barbunya Fasulyesi'ni tanıtıyoruz; kuru fasulye dünyasında kalite ve lezzetin sembolüdür. Bu 25 poundluk çanta, en iyi kırmızı barbunya fasulyelerini sunmak için titizlikle seçilmiş ve işlenmiş, sağlıklı bir iyilik hazinesidir. Sevgi ve uzmanlıkla yetiştirilen bu kırmızı barbunya fasulyeleri, zengin bir bordo rengi ve kremsi bir dokuya sahiptir; bu da mutfak yaratımlarınızı yeni zirvelere taşıyacaktır. İster deneyimli bir şef olun, ister evde yemek yapan biri, bu fasulyeler yemeklerinize hoş bir lezzet derinliği ve doyurucu bir tat katma vaadinde bulunuyor. Temel besin maddeleri ve lifle dolu olan Camellia Markası Kırmızı Barbunya Fasulyesi, sadece yemeklerinize hoş bir ek değil, aynı zamanda dengeli bir diyet için akıllıca bir seçimdir. Çok yönlülüğü sınırsızdır – doyurucu chili'den, cezbedici çorbalara, güveçlere ve salatalara kadar, bu fasulyeler herhangi bir tarifte kolayca başrolü üstlenebilir.
Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Bütün Tonka Fasulyeleri Organik - Bütün Tonka Fasulyeleri Organik

Tonkabohunların Kökeni Tonkabohunlar (Dipteryx odorata) bir Tonkabohunu ağacında yetişir ve bu ağaçların taşıdığı meyvenin çekirdekleridir. Tonkabohunlar dar, siyah, uzun ve buruşuk fasulyelerdir ve iç kısımları kahverengidir. Tonkabohunların Üretim Süreci Çekirdekler toplandıktan sonra, kurutulur ve bir gün boyunca alkol veya romda bekletilir. Romda bekletilen tonkabohunlar vanilya, badem ve rom tadı verir. Bu da onları tatlılar ve pastacılık için mükemmel bir lezzet verici yapar. Alkol eklendikten sonra, fasulyeler tekrar kurutulur ve bir fermantasyon süreci gerçekleşir. Tonkabohunların Uygulamaları Tonkabohunlar, tatlıların, tatlıların süslemesi (ganaj), karamelli şekerlemeler, dondurma veya pastacılıkta yaygın olarak kullanılan bir bileşendir.
adil ticaret kakao fasulyesi

adil ticaret kakao fasulyesi

Kakao çekirdekleri, fermente edilmiş ve kurutulmuş kakao ağacının bütün tohumlarıdır. Bu standart ayrıca yan ürünleri ve bunların türevlerini de kapsar.
Baklagiller - Nohut, fasulye, bezelye ve mercimek baklagiller kategorisine aittir.

Baklagiller - Nohut, fasulye, bezelye ve mercimek baklagiller kategorisine aittir.

Farklı çeşitlerde baklagiller ve tohumlar sunuyoruz. Bizde birinci sınıf kalitede: - Nohut, kırmızı ve yeşil mercimek, bulgur, fasulye, bezelye ve susam tohumu bulabilirsiniz. SoleilFOOD olarak sadece sağlıklı beslenmeye değil, aynı zamanda sürdürülebilirliğe de önem veriyoruz. Aile şirketi olarak çevre dostu uygulamaları benimsemekte ve müşterilerimizle uzun vadeli ilişkiler kurmayı hedeflemekteyiz. SoleilFOOD'un kalitesine güvenin; yüksek kaliteli baklagiller arıyorsanız, yemeklerinize lezzet katmanın yanı sıra dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzına katkıda bulunacak ürünler bulacaksınız. Birinci sınıf ürünlerimizi keşfetmeye davet ediyoruz ve sizi mutfak yolculuğunuzda partner olarak desteklemek için sabırsızlanıyoruz.
Baklagiller - Fasulye, Bezelye, Mercimek ve Nohut

Baklagiller - Fasulye, Bezelye, Mercimek ve Nohut

Baklagiller, fasulye, bezelye, mercimek ve nohut gibi, sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein, lif ve çeşitli besin maddeleri açısından zengindir. Baklagiller, SoleilFOOD'da baklagillerin çeşitli dünyasını keşfedin, kaliteli bitkisel gıda ürünleri için güvenilir toptan satış ortağınız! Protein açısından zengin fasulyeden çok yönlü mercimeklere kadar, birinci sınıf baklagillerin kapsamlı bir seçkisini sunuyoruz. Baklagiller, fasulye, bezelye, mercimek ve nohut gibi, sadece lezzetli değil, aynı zamanda protein, lif ve çeşitli besin maddeleri açısından zengindir. Bu sağlıklı özellikler, onları dengeli bir beslenme için vazgeçilmez bir destek haline getirir. Baklagillerimiz son derece çok yönlüdür ve çorba, güveç ve salata gibi tuzlu yemeklerde kullanılır. Ayrıca, fasulye unu gibi unlu mamullerin hazırlanmasında da mükemmel bir şekilde kullanılabilir.
Fasulye

Fasulye

Bohlarımız en yüksek kalitede olup, bitkisel protein için mükemmel bir kaynaktır. Lif ve sağlıklı bir beslenme için gerekli olan temel besin maddeleri açısından zengindirler. Boharlarımız çok yönlüdür ve çeşitli yemekler için mükemmel bir şekilde kullanılabilir. İster çorbalarda, salatalarda veya garnitür olarak – bohlarımız her öğüne lezzetli ve besleyici bir katkı sağlar. Farklı çeşitlerde mevcuttur, böylece mutfak tercihlerinize uygun seçenekler sunar. Yemeklerinizi zenginleştirmek için bohlarımızın kalitesine güvenin.
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Tarih ve Kökenler Kakao (Theobroma), M.Ö. 1000 civarında Olmekler tarafından Meksika'da ilk kez hasat edilmiştir. O dönemde, esasen güçlendirici içecekler için kullanılıyordu. Yıllar içinde, Mayalar ve Aztekler bu kullanımı kültürlerine dahil ettiler. Kakao, tören ritüellerinin bir parçası haline geldi ve kakao çekirdekleri bir ödeme aracı oldu. 16. yüzyılda, İspanyollar kakao'yu Avrupa'ya getirdiler. 17. yüzyılın ortalarında, popüler bir içecek haline geldi. Kakao ağaçları, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinin kolonileri aracılığıyla Asya ve Batı Afrika'ya tanıtıldı, çünkü Avrupa'da çikolataya olan talep artıyordu. Kakao çekirdeği, çikolata üretiminde kullanılan ham maddedir. Bu kakao çekirdekleri, Güney Amerika'nın tropikal iklimlerinden (Ekvador) gelmektedir. Theobroma cacao ağacı, Mayalar ve Aztekler için kutsaldır. Ağaçtan elde edilen kakao çekirdekleri elle toplanır ve ham çekirdekler daha sonra doğal su ile temizlenir ve en iyi kalite için seçilir. Bu süreç, besin değerinin korunmasını sağlar...
Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri - Çiğ Organik Kakao Fasulyeleri

Farklı kakao türleri Üç ana kakao türü vardır: Criollo, Forastero ve Trinitario. Criollo Criollo fasulyesi karmaşık ve narin bir profile sahiptir, hafif bir tat ile fındık, karamel, meyve ve tütün gibi ikincil aromalara sahiptir. Tat acı değildir ve oldukça aromatiktir. Bu hoş özelliklerine rağmen, criollo kakao en nadir olanıdır. Bu fasulye genellikle çikolata yapımcıları tarafından tercih edilir ve gurmeler tarafından takdir edilen gerçek kaliteli çikolatalarda kullanılır. Bu fasulye lüks çikolatalarda sıkça kullanılmaktadır. Kakao fasulyeleri kendi başlarına bir süper gıda olarak kabul edilir, çünkü çeşitli antioksidanlar, mineraller ve besin maddeleri içerirler. Kakao fasulyeleri, kırmızı şaraptan daha fazla antioksidan ve yeşil çaydan üç kat daha fazla antioksidan içerir. Bu kakao fasulyeleri, çeşitli çikolata hazırlıklarında, kahvaltılık gevreklerde ek olarak veya atıştırmalık olarak kullanılmak için idealdir.
Siyah Fasulye Tozu

Siyah Fasulye Tozu

öğütülmüş bitki materyali
Siyah Fasulye Ekstresi

Siyah Fasulye Ekstresi

5% Siyanidin 3-Glukozid
Soya Yağı

Soya Yağı

Soya yağı, soya fasulyesinden elde edilen popüler bir bitkisel yağdır. Hafif tadı ve yüksek duman noktası ile bilinen çok yönlü ve yaygın olarak kullanılan bir yemek yağıdır. Sağlıklı yağlar açısından zengin olan soya yağı, omega-3 yağ asitleri ve E vitamini içerir; bu da kalp sağlığına ve genel iyiliğe katkıda bulunur. Nötr tadı sayesinde, soya yağı kızartma, fırınlama ve soslar gibi çeşitli mutfak uygulamaları için idealdir. Ayrıca, işlenmiş gıdalarda ve endüstriyel ürünlerde yaygın bir bileşen olarak kullanılır. Yaygın bulunabilirliği ve besin faydaları, soya yağını dünya genelindeki birçok mutfakta ve gıda endüstrisinde temel bir malzeme haline getirir.
Azuki fasulyesi tozu

Azuki fasulyesi tozu

öğütülmüş bitki materyali
Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohut 7-8 bütün organik - Nohut 7-8 bütün organik

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, Garbanzoboon olarak da bilinir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Bu nedenle, humus, falafel, cips ve patates gibi nohut unu ile yapılan birçok Anadolu yemeği bulunmaktadır. Günümüzde Türkiye'de hala çok sayıda nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, baklaların çatladığı zaman toplanır ve ardından kurutulmak üzere bırakılır. Yağmur riski varsa, nohutlar kurutma işlemini tamamlamak için havalandırılan bir alana alınır. Nohutun sağlıklı özellikleri ve uygulamaları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer baklagillerden daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut...
Tam Organik Nohut

Tam Organik Nohut

Nohutun kökeni ve tarihi Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Anadolu mutfağında humus, falafel, cips ve diğer birçok yemek nohuttan yapılabilir. Bugün Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i Hindistan'ın elindedir. Nohut yetiştiriciliği Nohutlar, kapsülleri çatladığında toplanır ve kuruması için serilir. Yağmur yağma ihtimali varsa, nohudun kuruma sürecini tamamlaması için havalandırılan bir odaya alınır. Sağlıklı özellikler Nohut ve kullanımları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemekle sebze olarak veya salatada bir temel olarak da kullanılabilir. Hindistan'da genellikle köri içinde kullanılır.
Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tam Organik Mung Fasulyesi - Tam Organik Mung Fasulyesi Satın Al? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Mung fasulyeleri birçok insan için bilinmeyen bir besindir, ancak binlerce yıldır Hindistan ve Çin'de kullanılmaktadır ve yine de neredeyse herkes onlarla bir şekilde temas etmiştir. Filiz, sonunda bakla (mung fasulyeleriyle dolu) olan bir bitkinin filizlenmesidir. Sadece fasulye filizleri, fasulyelerle temas ettiğiniz yol değildir. Fasulyeden cam erişte gibi gıdalar üretilmektedir. Kolay sindirilebilir ve aynı zamanda çok besleyicidirler. Mung fasulyeleri yüksek protein, lif ve düşük kalori içermektedir. Bu fasulyeler potasyum (kalp ve kan damarları için iyi), folik asit, B vitamini ve mineraller açısından zengindir. VehGro'nun Tam Organik Mung Fasulyeleri, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz.
Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Beyaz Organik Tapiyoka Unu

Kassava'nın Kökeni ve Tarihi Kassava veya manyok, Manihot esculenta'nın yenilebilir yumrularıdır ve odunsu bir çok yıllık çalıdır. Kassava, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bu bitki Brezilya'da ortaya çıkmıştır. Şu anda yetiştirilen tüm bitkiler, kültür çeşitleridir. Kassava, çok fakir topraklarda yetişebilir ve kuru dönemlere de dayanıklıdır. Ayrıca, bitki çekirgelerin istilasına karşı da dirençlidir. Arkeolojik buluntular, yumruları kazımak için kullanılan aletlerin varlığı, kassavanın M.Ö. 3000 yıllarında Brezilya ve Venezuela'da yetiştirildiğini göstermektedir. Kassava Unu Üretim Süreci Kassava unu, kassava köklerinin ezilmesi, preslenmesi ve kurutulmasıyla elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin ince taneli dehidre bir tozdur. Kassava Unu Kullanımı Kassava unu, glütensiz tarifler yapmak için çok faydalıdır. Ayrıca, kassava unu ekmek benzeri bir sonuç elde etmek için fırıncılıkta da kullanışlıdır. Hem tatlı hem de tuzlu yemekler için, örneğin bisküvi, pizza hamuru veya krep gibi, kullanılabilir.
Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut 7-8 Bütün Organik - Nohut 7-8 Bütün Organik Satın Al? | Toptan | VehGroshop

Nohut, aynı zamanda Garbanzo fasulyesi olarak da bilinir, muhtemelen ilk kez Mısır'da keşfedilen bir baklagildir. Özellikle Akdeniz bölgesinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. Nohut, birçok protein, lif ve mineral içerir. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemeğe sebze olarak veya bir salatanın temeli olarak da kullanılabilir. Organik Nohut: VehGro'nun Organik Nohut'u, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Organik mısır nişastası

Organik mısır nişastası

Premium Mısır Nişastası Organik VehGro'dan gelen Organik Mısır Nişastası, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insanlar ve doğa için özenle ve dikkatle üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler anlamına gelir. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve genellikle burada paketlenmektedir. Organik işareti, %100 kontrol edilen organik ve güvenilir anlamına gelir. Bu bileşenlerin, şekerler ve yağlar gibi her türlü katkı maddesinden arındırılmış olduğu garanti edilmekte ve pestisitler ile ilgili tüm Avrupa gerekliliklerini karşılamaktadır. Organik Mısır Nişastası'nın toptancısını veya ithalatçısını mı arıyorsunuz? Tek bileşenler veya karışım olarak sunabileceğimiz binlerce organik bileşen sunuyoruz. Özel etiket konseptimizle ilgileniyorsanız, lütfen www.vehgroshop.com/private-label adresini kontrol edin.
Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Organik Tapiyoka Nişastası - Organik Tapiyoka Nişastası mı satın almak? | Toptan | VehGroshop | Toplu

Tapioka nişastası, diğer adıyla maniok unu, maniok bitkisinden (Manihot esculenta, Yucca bitkisi) elde edilir. Bu bitki, türüne göre daha çok 2 ila 5 metre yüksekliğinde bir çalıdır. Bitki, köken olarak Güney Amerika'dandır, ancak Avrupa kaşifleri tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki, esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka unu, çorba ve soslarda bağlayıcı madde olarak, ayrıca karides krakerlerinin önemli bir bileşeni olarak kullanılmaktadır. Organik Tapioka Nişastası: VehGro'nun Organik Tapioka Nişastası, en yüksek kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya odaklanarak üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitede ürünler sunmayı hedefler. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın farklı bölgelerinden gelmektedir.
Afrika Siyah Fasulye Tozu - Chem2Market GmbH

Afrika Siyah Fasulye Tozu - Chem2Market GmbH

Kalite: gıda için İşlenmiş bitki kısmı: tohum Bilimsel adı: Griffonia simplicifolia Afrika siyah fasulyeleri, aynı zamanda Cowpeas veya Vigna unguiculata olarak da bilinir, Afrika mutfağında yaygın olarak kullanılan bir baklagil türüdür ve yüksek besin içeriği, özellikle protein ve lif açısından zengin olması nedeniyle değerli bulunmaktadır. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasını almıştır. Aşağıdaki ürünleri de sunmaktayız: Acerola Tarla fasulyesi Tarla at kuyruğu Afrika siyah fasulyesi Alant Alfa-lipoik asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş yaprağı ORGANİK Brezilya fındığı ORGANİK Isırgan otu ORGANİK Brokoli
Susam tohumu

Susam tohumu

Susam tohumları, Sesamum indicum bitkisinden elde edilen küçük, yağ açısından zengin tohumlardır. Binlerce yıldır yetiştirilmektedirler ve dünya genelinde çeşitli mutfaklarda yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Bu tohumlar küçük ve düz olup, fındıksı bir lezzete ve hafif bir çıtırlığa sahiptir. Susam tohumları beyaz, siyah ve kahverengi gibi farklı renklerde gelir. Genellikle ekmek, hamur işleri ve simitlerin üzerine serpilmekte, ayrıca kurabiye ve kek gibi şekerleme ürünlerinde de kullanılmaktadır. Susam tohumları, Orta Doğu mutfağında kullanılan tahin adlı bir pastanın da ana bileşenidir. Mutfak kullanımlarının yanı sıra, susam tohumları sağlıklı yağlar, protein, lif, vitaminler ve mineraller açısından zengin olmalarıyla bilinir.
Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı 10:1; Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı %65 Protein - Chem2Market GmbH

Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı 10:1; Tarla Fasulyesi Toz Ekstraktı %65 Protein - Chem2Market GmbH

İşlenmiş Bitki Parçası: Tohum Ekstraksiyon Aracı: Etanol & Su Taşıyıcı Madde: Maltodekstrin Bilimsel Adı: Vicia Faba Acker fasulyeleri, aynı zamanda Saubohnen olarak da bilinir, protein ve lif açısından zengin baklagillerdir ve birçok mutfak geleneğinde çok yönlü bir gıda kaynağı olarak kullanılır. Ürünlerimiz toptan satış olarak sunulmaktadır. Çoğu ürünümüzde minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Ayrıca, Plants2Market ORGANİK ve HACCP sertifikalıdır ve Eylül 2023 sonu itibarıyla DIN EN ISO 9001:2015 ilk sertifikasına sahiptir. Aşağıdaki ürünleri de sunmaktayız: Acerola Acker fasulyesi Acker-At kuyruğu Afrika Siyah Fasulyesi Alant Alfa-Lipoik Asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş Yaprağı ORGANİK Brezilya Mandelegerling ORGANİK Isırgan Otu ORGANİK Brokoli ORGANİK Chaga ORGANİK Chlorella ORGANİK Cranberry
Jelly Beans konvansiyonel folyo içinde - Jelly Beans, renkli drajeler, çiğnenebilir şekerler

Jelly Beans konvansiyonel folyo içinde - Jelly Beans, renkli drajeler, çiğnenebilir şekerler

Küçük fasulye şeklindeki drajeler, ananas, elma, yaban mersini, sakız, kola, ahududu, kiraz, limon, passion meyvesi, şeftali, çilek, cheesecake, vanilya, limon karışımından oluşan renkli bir karışım, parlak veya mat kaplamalı şeffaf ya da alternatif beyaz reklam poşetinde paketlenmiştir. Ürün ID: 110105014 Birim: Adet Min. Sipariş Miktarı: 3000 Hızlı Gönderim: Hayır Format: 85 x 60 mm Ağırlık: yaklaşık 10 g Son Kullanma Tarihi: uygun depolama koşullarında yaklaşık 6 ay Teslimat Süresi: baskı onayından sonra yaklaşık 20 iş günü VE-Karton: 500 Vejetaryen: Hayır
Organik Nohut Unu

Organik Nohut Unu

Nohut nedir? Nohut, garbanzo fasulyesi olarak da bilinir. Nohut, özellikle Akdeniz çevresinde oldukça popülerdir ve çeşitli yemeklerde kullanılır. 8,000 yıldan fazla bir süredir Anadolu'da yetiştirilen bir baklagildir. Nohut unu ile humus, falafel, cips ve diğer birçok Anadolu yemeği yapılabilir. Bugün, Türkiye'de hala birçok nohut yetiştirilmektedir, ancak dünya üretiminin %70'i artık Hindistan'ın elindedir. Nohut ne kadar sağlıklıdır? Nohut, protein, lif ve mineraller açısından zengindir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Nohut, yüksek lif içeriği sayesinde hem tok hissettirir hem de sindirimi teşvik eder. Lif miktarı nedeniyle, nohut kolesterolü de düşürebilir. Nohut ayrıca E vitamini içerir. E vitamini, hücre koruyucu bir işlevi vardır ve doğal bir yaşlanma karşıtı ajan olarak bilinir. Nohut unuyla ne yapabilirsiniz? Protein ve lif içeriği nedeniyle,…
Organik Tapiyoka Nişastası

Organik Tapiyoka Nişastası

Tapioka nereden geliyor? Tapioka, tatsız ve nişasta açısından zengin bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden elde edilir. Bu bitki 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa'dan gelen kaşifler tarafından tüm dünyaya yayılmıştır. Günümüzde bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapioka uygulamaları Tapioka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaçlar (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda bağlayıcı madde olarak kullanılmakta, ayrıca krupukun önemli bir bileşenidir.
Organik mısır nişastası - Organik mısır nişastası

Organik mısır nişastası - Organik mısır nişastası

Premium biyolojik otlar & Baharatlar VehGro'nun BIO mısır nişastası, premium kalitede organik sertifikalı bir üründür. Bu sertifika sayesinde, satın aldığınız ürünün insan ve doğaya özen gösterilerek üretildiğini bilirsiniz. VehGro, sağlıklı ve en yüksek kalitedeki ürünleri temsil eder. Seçtiğimiz (organik) doğal ürünler, dünyanın çeşitli bölgelerinden gelmektedir. Tüm ürünler Avrupa'da kontrol edilmekte ve çoğunlukla paketlenmektedir. BIO sertifikası, %100 kontrol edilmiş organik ve güvenilir anlamına gelir. Bu nedenle, bu bileşenler şekerler, yağlar gibi çeşitli katkı maddelerinden arındırılmıştır ve pestisitlerle ilgili tüm Avrupa gereksinimlerini karşılamaktadır. Ürünlerimizin kalitesi düzenli olarak kontrol edilmektedir. Mısır nişastası BIO toptancısı veya ithalatçısı mı arıyorsunuz? VehGro, Mısır nişastası BIO'nun toptancısı ve ithalatçısıdır. Binlerce organik bileşen sunuyoruz...
Organik tapioka nişastası

Organik tapioka nişastası

Tapyoka nereden gelir? Tapyoka, tatsız ve nişastalı bir bileşendir ve Maniok bitkisinin (Kassava bitkisi, Yuca bitkisi) kökünden gelir. 2 ile 5 metre arasında boylanabilen bir çalıdır. Bu bitki aslen Güney Amerika'dan gelmektedir, ancak Avrupa kaşifleri tarafından dünya genelinde yayılmıştır. Bugün, bu bitki esas olarak Brezilya, Tayland, Endonezya, Zaire ve Nijerya'da yetiştirilmektedir. Tapyoka uygulamaları Tapyoka unu, gıda (çorbalar ve soslar), ilaç (tabletler) ve hayvan yemi gibi alanlarda kalınlaştırıcı olarak kullanılmakta, ayrıca karides cipslerinin önemli bir bileşenidir.
Organik Beyaz Kasaava Unu

Organik Beyaz Kasaava Unu

Köken ve Tarih Yuca Yuca veya maniok, Manihot esculenta'nın yenilebilir kök yumrusudur, odunsu, çok yıllık bir çalıdır. Yuca, Afrika ve Güney Amerika'da yaygın olarak tüketilmektedir. Bitkinin kökeni Brezilya'dır. Günümüzde yetiştirilen tüm bitkiler kültür çeşitleridir. Yuca, çok fakir topraklarda büyüyebilir (ancak bu durumda verimler nispeten düşük olur) ve kuru dönemlere de iyi dayanıklıdır (genç bitkilerin ekiminden hemen sonra hariç). Ayrıca, bitki çekirge istilalarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Arkeolojik buluntular, köklerin kazınmasında kullanılan aletlerin, yucanın Brezilya ve Venezuela'da M.Ö. 3000 yılından beri yetiştirildiğini göstermektedir. Üretim Süreci Yuca Unu Yuca unu, yuca köklerinin ezilmesi, preslenmesi, kurutulması ve sınıflandırılması ile elde edilen, lif ve nişasta açısından zengin, ince taneli dehidre bir tozdur. Kullanım Yuca Unu Yuca unu, ... için oldukça kullanışlıdır.
Saha fasulyesi toz ekstraktı 10:1; - Chem2Market GmbH

Saha fasulyesi toz ekstraktı 10:1; - Chem2Market GmbH

İşlenmiş bitki parçası: tohumlar Çıkarma ajanı: etanol ve su Taşıyıcı: maltodekstrin Bilimsel Adı: Vicia Faba Tarla fasulyeleri, geniş fasulyeler olarak da bilinir, baklagillerdir ve protein ve lif açısından zengindirler; birçok mutfak geleneğinde çok yönlü bir gıda kaynağıdır. Ürünlerimiz toptan satılmaktadır. Çoğu ürünümüz için minimum sipariş miktarı 25 kg'dır. Numuneler sağlanabilir. Plants2Market ayrıca BİO, HACCP ve DIN EN ISO 9001 sertifikasına sahiptir. Aşağıdaki ürünleri de sunuyoruz: Acerola Tarla fasulyesi Tarla at kuyruğu Afrika siyah fasulyesi Elecampane Alfa lipoik asit Amla Enginar Ashwagandha Astaksantin Valerian Bambu Beta Glukan ORGANİK Huş yaprağı ORGANİK Brezilya cevizi ORGANİK Isırgan otu ORGANİK Brokoli ORGANİK Chaga ORGANİK Chlorella ORGANİK Kızılcık ORGANİK Arpa otu ORGANİK Ginseng ORGANİK Greyfurt ORGANİK Kara lahana ORGANİK Kuşburnu ORGANİK Yaban mersini ORGANİK Kirpi nardosu